Bel ons vrijblijvend

Online marketing

Bereik uw doelgroep online op het juiste moment met de juiste content.

Online marketing

Naast de structuur en opbouw van een website is online marketing bepalend voor het succes ervan.

Als je een website of webshop hebt en er meer uit wil halen is online marketing alles waar je naar moet kijken. Online marketing kan met veel verschillende doeleinden worden ingezet, zo kan het gebruikt worden om meer bezoekers op de website te krijgen maar ook om merkbekendheid te vergroten.

Deze doeleinden kunnen met veel verschillende technieken worden bereikt, de technieken die wij gebruiken worden hieronder toegelicht.

...

Onze technieken

SEO

SEO staat voor Search Engine Optisation en betekend zoekmachine optimalisatie. Een goede SEO voor je website kan vaak doorslaggevend zijn. Een relevante en vindbare website vergroot het aantal bezoekers en brengt je naar het gewenste eindresultaat.

E-mail marketing

E-mailmarketing is een van de best converterende marketing marketing technieken en wordt door kleinere bedrijven bijna nooit gebruikt. E-mail gericht aan je doelgroep met relevante informatie wordt als positief ervaren en trekt bezoekers naar je website.

Adwords

De resultaten die bij Google bovenaan staan zijn bijna altijd advertenties, of je hebt vast wel eens een advertentie gezien in de vorm van een banner op een website. Dit is het advertentie programma van Google, wij beheersten deze technieken en kunnen dit voor uw bedrijf inzetten.

Social media

Je hebt vast wel eens een advertentie gezien in je Facebook of Instagram tijdlijn, als je doelgroep zich erop bevind is dit een erg sterke en visuele manier van adverteren en de doelgroep over te halen de website te bezoeken.

Online marketing voordelen

...
  • Conversie: online resultaten zijn gemakkelijker te meten dan traditionele vormen van marketing.

  • Targeting: online is het mogelijk om gericht een doelgroep te bereiken.

  • Kosten: je kunt online een succesvolle campagene draaien met een beperkt budget.

  • Retargeting: ge├»nteresseerden in je bedrijf zijn makkelijk opnieuw te benaderen

Uw project bespreken?

Telefoon
Adres

Maasstraat 35

5995 NB Kessel

Bedrijfsgegevens

KVK: 72000597

IBAN: NL858936604B01