Bel ons vrijblijvend

Wat wij voor u kunnen betekenen

Individuele aanpak voor ieder project is ons principe, hieronder staan de diensten die wij aan u verlenen en een globale beschrijving van onze aanpak per project.

Onze diensten

websites

Websites

E-commerce

E-commerce

Online Marketing

Online marketing

...

Uw bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep.

Een geoptimaliseerde website gericht op uw doelgroep kan een groot verschil maken voor uw bedrijf. Laat ons uw partner zijn in online rendement.

Onze aanpak

Website en Webshops

1

Wensen en mogelijkheden

Als eerste stap gaan wij met u samen zitten om te inventariseren wat uw wensen zijn en deze bespreken. Op basis van dit gesprek krijgen wij een indicatie van uw wensen.

2

Design

Wij zullen voor uw bedrijf een passend design maken. Tijdens het maken van het design vinden wij de gebruikerservaring erg belangrijk en houden hier rekening mee.

3

Development

Nadat we samen tot een besluit zijn gekomen betreft het design zorgen we ervoor dat uw website volledig voldoet aan alle programmeer richtlijnen en eisen.

4

Google zoekmachine optimalisatie

Als de website klaar is, is het natuurlijk belangrijk dat deze ook gevonden wordt door uw doelgroep. Een van de manieren om meer bezoekers op uw website te krijgen is om te zorgen voor een goede SEO(Zoekmachine optimalisatie). Hierdoor zal uw website hoger in de Google zoekresultaten komen te staan.

5

SSL Certificaat

Voor u als klant is het erg moeilijk om alle online verplichtingen na te streven. Zo kunnen wij voor uw website een SSL certificaat installeren waardoor uw website een veilige verbinding heeft met het internet.

6

Livegang website

Voor de livegang testen wij de website voor verschillende apparaten zoals mobiel, tablet en desktop. Het hosten van uw website kan gewoon bij ons gedaan worden, op deze manier weet u zeker dat de livegang soepel zal verlopen.

7

Website training

Het is belangrijk dat u zelf uw eigen website kunt beheren en hiermee zelfstandig verder kunt. Als de website klaar is geven wij u een training met handleiding over hoe u de website moet beheren, dit houdt in het veranderen en toevoegen van teksten, afbeeldingen en het kunnen monitoren van uw eigen website.

Heeft u interesse?

Laat het ons weten