Bel ons vrijblijvend

Onze websites zorgen voor rendement.

Wij maken websites die een bijdrage leveren aan uw bedrijf. Dit kan door het behalen van meer sales, verbeterde klantervaring of de bekendheid van uw bedrijf vergroten.

Soorten websites

Bedrijfswebsites

Wij maken websites van simpele “one-pagers” tot gecompliceerde websites met een online marketing strategie. Wij vinden het belangrijk dat u als klant duidelijk inzicht hebt in het tracject.

Campagne websites

Wij als Aandachtvreters weten heel goed hoe we de aandacht van uw doelgroep kunnen krijgen, dit doen we aan de hand van een online marketing strategie. Dit gaat in een volgorde van bedenken, opzetten, beheren, monitoren en bijsturen.

Webshops

Naast het ontwikkelen van websites bieden wij ook het maken van webshops aan. Bij het maken van webshops ligt de focus altijd op gebruiksgemak en verkoop optimalisatie. Wij maken webshops met de WooCommerce software.

Al onze websites zijn volledig responsive!

Tegenwoordig worden er meer websites bezocht op tablet en smartphone dan op de desktop.

Om deze reden werken wij ook met het "mobile first" principe, dit houdt in dat we eerst een ontwerp maken voor smartphone zodat alle essentiële informatie hierop te vinden is. Ook voor tablet en desktop wordt de website zo aangepast dat de content altijd op de juiste manier wordt weergegeven.

...

Gerealiseerde websites

Lunch Learners

Voor Lunch Learners heeft Aandachtvreters een nieuwe volledig responsive website ontwikkeld. Het design dat in samenspraak is overeengekomen met de klant komt overeen met de huisstijl die is toegepast in de website.

Lunchlearners_Website_Portfolio_Aandachtvreters.nl

Rockopera Tommy Horst

Voor Rockopera Tommy Horst heeft Aandachtvreters een nieuwe volledig responsive website ontwikkeld met toegevoegde functies, zoals het handig kunnen veranderen van artiesten + biografie en het beheren van elk stukje tekst op de website.

Uw website bespreken?

Telefoon
Adres

Maasstraat 35

5995 NB Kessel

Bedrijfsgegevens

KVK: 72000597

IBAN: NL858936604B01